VIP


vip

Piata VIP este o piata importanta pentru Magal, iar sistemele noastre asigura protectia resedintelor unora dintre cei mai influenti oameni din lume.

Clienti notabili precum actori, cantareti, oameni politici sau oameni de afaceri sunt intr-un pericol constant de a fi urmariti sau atacati. Sistemele de protectie perimetrala Magal ofera acestor clienti posibilitatea de a obtine timpul necesar pentru ca fortele de interventie sa poata actiona, sau accesul la o camera securizata.

Magal furnizeaza pentru piata VIP diverse solutii, cu capabilitati superioare de detectie, dar care sa nu compromita sau sa altereze peisajul resedintei sau sa creeze un aspect de fortareata.

Senzori precum cablul ingropat creaza un gard virtual invizibil ce nu afecteaza in nici un fel peisajul.

InnoFence este proiectat sa arate ca un gard de inalta calitate obisnuit, dar cu un senzor cu fibra optica ascuns pentru detectie la efractie. Poate fi montat pe o fundatie din beton (autosustinuta) sau montat pe zid.

In functie de specificul locatiei si de eventuale cerinte speciale precum protejarea unor bunuri deosebite, si altele dintre produsele si solutiile Magal isi gasesc aplicabilitate pentru aceasta piata. Spre exemplu, TunnelGuard este un sistem ce utilizeaza senzori seismici ingropati langa peretii sau fundatia unei structuri pentru a detecta incercarile de sapare a unui tunel in apropierea bunurilor protejate.

vip
vip