Taut Wire


DTR

dtr

 

DTR este o bariera fizica de inalta performanta combinata cu mai multi senzori de inalta calitate. Taut Wire (firul intins) este considerata cea mai sigura si robusta solutie pentru detectia perimetrala la efractie. Avantajele esentiale ale acesteia sunt: previne fizic patrunderea personalului neautorizat in locatiile de inalta securitate; nu are nici o limitare de mediu si furnizeaza o inalta si garantata probabilitate de detectie (PD), cu o rata minima de alarme false / nedorite (FAR / NAR).

Tehnologia DTR include o serie de detectori, fiecare conectat la o pereche de fire de sarma ghimpata cu mai multi senzori pe fiecare zona, facandu-l un sistem foarte redundant cu practic nici o posibilitate de eroare. DTR este din punct de vedere al costurilor o solutie foarte eficienta pentrua plicatiile cu montare pe gard, unde exista un numar moderat de fire de sarma ghimpata.

 Descarca brosura


YAEL

yael

 

YAEL este o bariera fizica combinata cu senzori de inalta performanta. Taut Wire (firul intins) este cea mai sofosticata si robusta solutie pentru detectia la efractie perimetrala. YAEL previne fizic intruziunile persoanelor neautorizate in locatiile de inalta securitate; nu are nici o limitare privind conditiile de mediu si asigura o probabilitate de detectie (PD) foarte inalta si garantata, cu o rata minima a alarmelor false / nedorite (FAR / NAR).

Tehnologia YAEL inglobeaza un singur detector pe zona, care colecteaza si aduna semnalele de la mai multe fire. Din aceasta cauza este este o solutie foarte eficienta din punct de vedere al costului pentru gardurile dese ce necesita multe fire de sarma ghimpata (spre exemplu, stalpii inalti si / sau gardurile dens populate folosite in inchisori).

 Descarca brosura