Supraveghere


ROBOGUARD

roboguard

 

RoboGuard este un dispozitiv de observare rapid, ce se deplaseaza de-a lungul unui gard securizat, asigurand integritatea perimetrului si capabil sa raspunda prompt la alertele de efractie. Acesta consta dintr-o platforma mobila ce se deplaseaza pe o sina si transporta diversi senzori.

Robotul are doua moduri de operare:

  • Patrulare de rutina – in care acesta se deplaseaza autonom cu o viteza de 5 km/h, scanand sicautand anomalii ale perimetrului cum ar fi gauri in gard sau obiecte suspecte in vecinatate;
  • Modul Raspuns – in care robotul se grabeste imediat catre locul suspectat de intruziune, actionand ca prima masura de raspuns;

O configuratie tipica RoboGuard include:

  • Scaner Laser, care actioneaza ca radar laser 3D de mica distanta pentru inspectia perimetrului;
  • Camera fixa cu iluminator IR pentru supraveghere la mica distanta si verificarea amenintarilor;
  • Camera PTZ cu iluminator IR pentru distanta medie;
  • Interfon bidirectional intre camera de control si un potential intrus;

 Descarca brosura


Camere de supraveghere termale cu racire si fara racire

camere

Compania noastra producatoare de camere ESC BAZ dezvoltă și produce sisteme de supraveghere video pentru piețele de securitate militară și națională. Compania oferă soluții inovatoare și rentabile care pot fi adaptate pentru a răspunde nevoilor de securitate mereu în schimbare. Portofoliul de produse ESC BAZ include o gamă largă de sisteme modulare și personalizabile, pe distanțe scurte, medii și lungi, de la 500m până la 25km.

Proiectele globale cu peste 1000 de instalații din întreaga lume acoperă armata israeliană, poliția și agențiile de securitate din Israel, apărarea portuară în Asia, gestionarea frontierelor în Europa, securitatea conductelor și a închisorilor din America de Sud, printre multe altele.

 AVIV35TC

 AVIV100

 AVIV135-DF

 AVIV225

 AVIV295-M-Rad

 Pan-Tilt Series

 GIRAFFE 520

 GIRAFFE 700

 TOM-VEHICLE


Radare de supraveghere perimetrala

radar perimetral

Radare de supraveghere perimetrala de 360° ce functioneaza in banda de frecventa KA. Radarele pot fi complet integrate cu sisteme de camere de zi si termale, precum si cu sisteme anti drone ce pot anihila / dobori actiunile dronelor prin bruiaj RF sau prin raze laser.

 Descarca brosura