Software de management


FORTIS

mtc1500i

 

FORTIS este o solutie integrata pentru managementul sistemelor de securitate fizica. O singura platforma asigura managementul securitatii fizice, securitatii cibernetice, sigurantei personalului si altele.

Fortis este la a patra generatie si are la baza atat generatiile anterioare, precum si experienta de peste 45 de ani a companiei Magal in domeniul sistemelor de securitate. A fost proiectat sa gestioneze atat operatiile zilnice uzuale, precum si situatiile de urgenta sau criza majora.

 Descarca brosura


AIMETIS – Management Video

aimetis

 

Aimetis Symphony™ 7 este noua referinta pentru aplicatiile software de management video inteligent (VMS). Extrem de scalabil, usor de configurat si de utilizat, Symphony este solutia perfecta atat pentru instalari pe un singur server, cat si pentru implementari multi-server. Symphony poate fi gestionata la nivel central in Cloud printr-un client de administrare securizat si usor de utilizat.

Aimetis Symphony se instaleaza pe componente hardware comerciale uzuale. Suporta mii de camere IP si encodere, precum si diferite standarde industriale ca Onvif Profile S si Profile G. Numeroasele integrari neconventionale cu produse de securitate fizica, detectie la efractie si control al accesului, imbunatatesc eficienta operatorului prin furnizarea unei afisari neintrerupte a evenimentelor.

 Descarca brosura

Analiza video Aimetis este o familie de motoare video inteligente pentru aplicatii de securitate fizica si business intelligence, oferind valoare in multe piete verticale. Datorita analizei video Aimetis, supravegherea video in retea devine ceva mai mult decat doar inregistrare de imagini video. Sistemele video conventionale sunt consumatoare de timp in utilizare. Datorita alertarii in timp real, cautarii video inteligente si raportarii, analiza video Aimetis furnizeaza instrumentele necesare pentru a schimba modul in care organizatiile capteaza si utilizeaza imaginile video din retea.

 Descarca brosura


MAESTRO DB

mtc1500i

 

Maestro DB este o aplicatie software de management video si audio hibrid (VMS) cu un puternic algoritm de Analiza Video Inteligenta (IVA), optimizat pentru aplicatii de securitate de exterior. Nucleul sistemului poate rula pe orice calculator obisnuit si se poate integra si interfata cu echipamente video IP sau analogice de la o gama larga de producatori si in diverse tehnologii, incluzand camerele HD / Megapixel.

Maestro DB consta intr-o dispunere fizica simetrica de calculatoare ce formeaza o arhitectura distribuita care asigura distribuirea datelor, procesarea si memorarea acestora de catre toate unitatile din retea. Aceasta are ca rezultat o inalta redundanta a datelor cu nici un punct singular de defect si fara a fi nevoie de un server central.

Sistemul este ideal pentru beneficiari ce au nevoie de o integrare speciala cu sisteme externe existente sau noi si cand se solicita o solutie personalizata.

 Descarca brosura


StarNeT™ 1000

 

StarNeT™ 1000 este un pachet software multifunctional Windows ce ofera trei capabilitati importante:

  • Sistem de management al securitatii (SMS)
  • Integrare facila cu o gama larga de produse Senstar
  • Unealta de setare si configurare pentru cele mai multe dintre produsele Senstar (sucursala Magal din Canada)

StarNeT 1000 este un pachet ce si-a dovedit calitatile in teren pentru sute de sisteme instalate in intreaga lume ce protejeaza o gama larga de infrastructuri critice de amenintari la siguranta persoanelor si a proprietatilor.

 Descarca brosura


StarNeT™ 2

 

Organizata in jurul unei interfete vizuale bazate pe harti, StarNet 2 asigura simplificarea intregii activitatii a operatorilor, gestionand totul de la operatiile de rutina zilnice si pana la situatiile de criza, reducand timpul de reactie si imbunatatind eficienta, obtinandu-se astfel o mai buna protectie a persoanelor si proprietatii.

StarNet 2 este o solutie la cheie pentru locatii de orice dimensiune – de la cele ce necesita o securitate perimetrala obisnuita si pana la locatii cu cerinte complexe de securitate. Este furnizat un set puternic si cuprinzator de functii pentru managementul securitatii, incluzand notificari grafice, text si audio pentru alarme si evenimente, fluxuri de lucru personalizate, inregistrarea completa a evenimentelor si activitatii utilizatorului pentru asigurarea respectarii procedurilor de securitate, precum si un set de reguli si actiuni predefinite la aparitia unui eveniment.