Siguranta personalului


PAS

pas

 

PAS – Sistemul Personal de Alarma este un sistem cu ultrasunete pentru notificare / comunicare de urgenta. Localizarea exacta a unei persoane ce se deplaseaza intr-o locatie este determinata imediat atunci cand el sau ea activeaza dispozitivul transmitator de alarma personal (PAT). Prin integrarea cu un sistem global de management al securitatii, locatia persoanei care necesită ajutor poate fi reprezentata grafic pe un ecran de tip harta la centrul de control.

Unul sau mai multe receptoare sunt instalate in fiecare zona sau hol care trebuiesc acoperite de sistem. Un microfon dispus pe receptor poate transmite semnal audio la centrul de control. Receptorul poate fi de asemenea prevazut optional cu o camera video.

 Descarca brosura


FLASH

flash

 

Pentru a ajuta la mentinerea in siguranta a personalului care lucreaza in medii cu risc ridicat, sistemul de alarma de urgenta Flash trimite imediat o cerere de ajutor la simpla apasare a unui buton. Atunci cand un utilizator produce o alarma activand Dispozitivul de Protectie Personala (PPD), acesta emite un semnal RF care este preluat de catre senzorii Flash instalati in spatiile din pereti sau tavan. Senzorii Flash, la randul lor, transmit semnalul de alarma la calculatorul din centrul de control care ruleaza aplicatia software Flash. Alarma si PPD se afisează la personalul de securitate.

Flash este ideal pentru persoanele care lucreaza intr-un mediu in care siguranta lor ar putea fi amenintata de un atac fizic, o boala subita sau un accident.

 Descarca brosura


FLARE

flare

 

Atunci cand un utilizator activeaza Dispozitivul de Protectie Personala (PPD), acesta emite un semnal RF ce este preluat de catre senzorii Flare instalati in spatiile din pereti sau tavan si care la randul lor transmit un semnal de alarma la calculatorul din centrul de control.

Sistemul Flare utilizeaza planurile fiecarui etaj al locatiei astfel incat numele departamentului, zonei si numarul camerei apar pe harta principala a locatiei atunci cand una sau mai multe alarme sunt receptionate. Pe o imagine marita a zonei respective personalul de securitate poate vizualiza informatii detaliate despre fiecare alarma. Precizia de localizare in interior este de 6 m.

 Descarca brosura