Servicii


Noi adaugam valoare sistemelor si produselor noastre printr-o gama completa de servicii profesionale specializate. Activitatile noastre de suport acopera intregul ciclu de viata al sistemelor furnizate, asigurand reducerea costurilor si optimizarea performantelor.


Analiza de risc

analizarisc

Evaluam nivelul de securitate al obiectivului cu scopul de a stabili cele mai bune solutii ca raspuns la riscurile potentiale si pentru a detecta deficientele sistemelor existente.

Site survey

sitesurvey

Un site survey profesionist va determina utilizarea celei mai potrivite si precise tehnologii, simplificand instalarea si optimizand performantele.

Proiectare

proiectare

Echipele noastre de proiectare, pe langa activitatea propriu-zisa, ofera suport pentru ofertare, consultanta de specialitate clientilor si asistenta pentru formatiunile de executie a lucrarilor.

Instalare

instalare

In calitate de experti in propriile noastre sisteme, ne putem asuma lucrari de instalare pentru a asigura cele mai bune rezultate la timp.

Mentenanta

mentenanta

Ca producatori, va garantam cele mai bune programe de mentenanta in vederea asigurarii celui mai indelungat ciclu de viata al sistemului instalat.

Training si Scolarizare

training

Pregatirea personalului ce urmeaza a utiliza produsele noastre, ofera abilitati acestora, pentru a gestiona si chiar intretine solutiile noastre.