Senzori volumetrici


ULTRAWAVE

ultrawave

 

UltraWave este cea mai noua generatie de sisteme volumetrice cu microunde pentru detectie la efractie perimetrala, constand dintr-un emitator si un receptor digital. Emitatorul si receptorul creeaza o zona de detectie invizibila ce alerteaza cand are loc o intruziune. UltraWave functioneaza sigur in conditii extreme de mediu si furnizeaza o retea pentru raportarea alarmelor si configurarea de la distanta.

Emitatoarele si receptoarele UltraWave pot fi amplasate la o departare de pana la 200 m (656 ft.). Acestea sunt montate pe stalpi si instalate incat sa se vada unul pe celalalt pentru a forma o zona de detectie cilindrica in care intrusii sunt detectati cu siguranta, zi si noapte, indiferent de conditiile climatice. UltraWave poate fi folosit pentru a asigura detectia la efractie in jurul unui intreg perimetru sau ca o solutie ce umple golurile in cazul in care un alt sistem de securitate functioneaza ca senzor principal.

 Descarca brosura


XFIELD

xfield

 

XField este un sistem de detectie la efractie perimetral de exterior, de inalta securitate, ce foloseste un set de fire distantate pe verticala pentru a genera un camp elecromagnetic de detectie inalt si ingust. Campul este bine controlat, urmareste terenul, este bine definit ca volum si identifica tintele pe baza dimensiunii, conductivitatii si miscarii.

Firele senzor sunt intinse intre suporti ce pot fi instalati in diferite configuratii incluzand: montare pe gard, montare pe zid si auto-sustinere (la nivelul solului sau al acoperisului). Campul de detectie inalt, ingust si bine controlat permite ca senzorii sa fie instalati intr-o larga varietate de aplicatii si minimizeaza alarmele nedorite cauzate de obiectele ce se misca in apropiere.

 Descarca brosura