Senzori ingropati


OMNITRAX

omnitrax
 

OmniTrax este un sistem ascuns de detectie la efractie perimetrala ce utilizeaza senzori ingropati (cabluri ingropate) pentru a genera un camp invizibil de detectie radar. Cablurile ingropate creeaza un camp de detectie ce urmareste terenul, volumetric, ce identifica tintele pe baza dimensiunii acestora, conductivitatii si miscarii prin camp.

Cablurile pot fi ingropate sub pamant la o adancime de aproximativ 23 cm (9 in.) in diverse materiale incluzand pamant, nisip, lut, beton si asfalt. Aceleasi cabluri care genereaza campul volumetric asigura deasemenea alimentarea si comunicatiile pentru intregul sistem, facand instalatia definitiva practic de nesabotat.

 Descarca brosura


TUNNELGUARD

tunnelguard

 

TunnelGuard este un sistem ce utilizeaza senzori seismici ingropati langa peretii sau fundatia unei structuri pentru a detecta incercarile de sapare a unui tunel in apropierea bunurilor protejate.

TunnelGuard poate recunoaste amprenta seismica a unor diverse activitati (sapare, gaurire, decopertare, utilizare ciocan pneumatic, etc), masurand intensitatea si durata acestora. Algoritmul de detectie proprietar filtreaza inteligent vibratiile ce nu reprezinta un pericol precum cele din vecinatatea soselelor sau a metroului, in scopul minimizarii alarmelor false.

 Descarca brosura


PIPEGUARD

pipeguard

 

PipeGuard este un senzor de detectie la efractie in subsol, sofisticat si in curs de patentare, destinat protectiei bunurilor ingropate.

Avand la baza o tehnologie de ultima ora ce include geofoane, PipeGuard ofera un mijloc unic pentru protejarea conductelor, liniilor de comunicatie, cladirilor si a altor bunuri fata de terorism, furt sau deteriorari accidentale cauzate in urma sapaturilor facute de terti.

Mai multe unitati senzor PipeGuard pot fi aranjate intr-o configuratie de retea distribuita, cablata sau radio, pentru a detecta si raporta in timp real activitatile periculoase din apropierea bunurilor protejate. Integrarea sistemului este simpla; fiecare unitate senzor poate fi configurata in aproximativ 1 minut.

 Descarca brosura