Senzori fibra optica


FIBERPATROL-PL

fiberpatrol

 

FiberPatrol-PL este un sistem avansat de detectie special proiectat pentru a asigura securitatea fizica a conductelor ingropate.

FiberPatrol-PL utilizeaza un cablu senzor cu fibra optica ingropat de-a lungul conductelor ce detecteaza si localizeaza vibratiile solului si semnaturile acustice asociate unor diverse activitati. Un singur cablu senzor ingropat de-a lungul conductei poate asigura protectia a pana la 72 km / 80 km, cu o precizie de localizare de +-10m.

Sistemul poate fi configurat sa raporteze locatiile alarmelor prin numarul zonei, distanta si / sau coordonate GPS.

 Descarca brosura

 Descarca brosura

FiberPatrol™ – Sistem de detectie a scurgerilor din conducte

Rezolutie de temperatura: < 0.0005 °C.

Sensibilitatea detectiei: Un prag tipic al ratei de temperatură este de 0,01 ° C / min pentru un cablu de detectare îngropat la o adâncime de aproximativ 1 m și o variaţie obișnuită a temperaturii de mediu zilnice <20°C.

Localizarea scurgerilor și alocării pe baza de software a zonelor de detectie


FIBERPATROL-PR

fiberpatrol

 

FiberPatrol-PR utilizeaza o tehnologie avansata avand la baza un cablu senzor din fibra optica, putand asigura o protectie perimetrala de pana la 50 km (31 mi.). Nu sunt necesare in teren echipamente alimentate sau elemente conductoare, ceea ce face senzorul complet imun la interferente electromagnetice sau descarcari electrice si intrinsec sigur in prezenta unei atmosfere explozive.

Proiectarea flexibila a FiberPatrol-PR permite ca detectia sa functioneze pana la punctul in care cablul senzor a fost taiat. Atunci cand este instalat intr-o configuratie redundanta, FiberPatrol-PR protejeaza intreg perimetrul chiar si dupa ce cablul a fost taiat.

 Descarca brosura


FIBERPATROL-ZR

fiberpatrol

 

FiberPatrol-ZR utilizeaza o tehnologie avansata avand la baza un cablu senzor din fibra optica, putand asigura o protectie perimetrala de pana la 5 km (3.1 mi.). Nu sunt necesare in teren echipamente alimentate sau elemente conductoare, ceea ce face senzorul complet imun la interferente electromagnetice sau descarcari electrice si intrinsec sigur in prezenta unei atmosfere explozive.

FiberPatrol-ZR detecteaza precis intruziunile chiar si cand acestea sunt intruziuni simultane multiple sau in prezenta unui zgomot al mediului nelocalizat ce ar putea distruge capacitatea de localizare a altor senzori cu fibra optica utilizati pentru distante mari.

Proiectarea flexibila a FiberPatrol-ZR permite ca detectia sa functioneze pana la punctul in care cablul senzor a fost taiat. Atunci cand este instalat intr-o configuratie redundanta, FiberPatrol-ZR protejeaza intreg perimetrul chiar si dupa ce cablul a fost taiat.

 Descarca brosura


INTELLIFIBER

intellifiber

 

IntelliFiber este un sistem de detectie la efractie perimetrala montat pe gard avand la baza un cablu de fibra optica ca senzor ce a fost optimizat pentru aplicatii de securitate de exterior. IntelliFiber detecteaza intruziunile prin taiere, catarare sau ridicarea plasei gardului. Cand este instalat in interiorul unui zid, IntelliFiber detecteaza incercarile de gaurire, spargere sau daramare a zidului.

Cablul proprietar poate fi instalat usor pe cele mai multe tipuri de garduri cu cleme rezistente la radiatia UV – nu este necesar sa se introduca cablul prin ochiurile plasei gardului. Optional alimentarea si comunicatiile pot fi transmise prin cablul senzor, reducand costurile de instalare prin eliminarea nevoii unui canal de cablu aditional.

 Descarca brosura