Senzori cu montaj pe gard


BARRICADE

barricade

 

Barricade este un sistem avansat de detectie perimetrala la efractie bazat pe senzori de detectie a vibratiilor montati pe gard.

Este o solutie sigura pentru cresterea securitatii gardurilor din plasa metalica, incluzand: plasa impletita, sarma ghimpata, plasa sudata. Orice incercare de taiere, catarare sau tragere de gard trimite semnale la procesorul local, rezultand o alarma.

Sistemul Barricade este format din mai multi senzori de vibratie distantati la 2 – 3 metri (7 – 10 ft.) pe lungimea gardului, conectati printr-un singur cablu. Cablul si senzorii sunt fixati pe gard in linie, la aproximativ 150 cm (5 ft.) de la sol. De obicei patru segmente de cablu, fiecare cu o lungime de pana la 150 metri (160 – 500 ft.), vor fi duse pana la un procesor local ce raporteaza la un centru de comanda si control.

 Descarca brosura


FENSOR

fensor

 

Fensor este un sistem avansat de detectie la efractie perimetrala ce se monteaza pe gard. Sistemul este format din mai multi senzori de tip accelerometru pre-legati la un cablu de alimentare si comunicatie, la intervale de 2-3 m. Semnalele de la fiecare senzor sunt analizate atat individul cat si impreuna pentru a furniza cea mai sensibila, sigura si precisa detectie la efractie.

Senzorii electronici detecteaza vibratiile si miscarile cauzate de o incercare de intruziune precum taierea, catararea sau ridicarea plasei gardului, furnizand locul exact al intruziunii cu o precizie de 2 – 3 m (6.5 – 10 ft.).

 Descarca brosura


FLEXZONE

flexzone

 

FlexZone este cea mai noua generatie de senzori montati pe gard pentru localizare. FlexZone localizeaza intruziunile cu o precizie de 3 m (10 ft.) si permite impartirea senzorului fizic in zone multiple virtuale personalizate. Poate fi montat pe o gama larga de tipuri de gard cu o inalta probabilitate de detectie (PD) si un numar minim de alarme nedorite, chiar si in prezenta unui fundal de zgomot ambiental.

Procesarea digitala de semnal (DSP) avansata permite FlexZone sa se adapteze la o gama larga de tipuri de gard. FlexZone se bazeaza pe experienta mai mare de 40 ani a companiei Magal de a livra senzori usor de instalat si avand capabilitati de retea pentru configurare de la distanta si raportare a alarmelor, cu o functionare sigura in conditii de mediu aspre.

 Descarca brosura

MODULE FLEXIBILE DE INTRARE / IESIRE PENTRU INTEGRAREA SISTEMULUI

 Descarca brosura

PROTECTIE SIMPLA PENTRU PORTI CULISANTE SI BATANTE CU NOUL WIRELESS GATE SENSOR

Senzorul FlexZone® Wireless pentru porti este un dispozitiv bazat pe accelerometru care detecteaza incercari de a deschide, taia, catara, sau orice incercare de trecere neautorizata printr-o poarta glisanta sau batanta.

 Descarca brosura


FLEXPS

flexps

 

FlexPS este un sistem de detectie la efractie perimetrala montat pe gard ce foloseste un cablu senzor microfonic pentru a detecta intrusii ce taie, se catara sau ridica plasa gardului. Cand este instalat in interiorul zidului, FlexPS va detecta incercarile de gaurire, lovire sau daramare a zidului.

FlexPS este un senzor avantajos din punct de vedere al costului, potrivit pentru infrastructura critica, locatii comerciale / industriale, unitati militare, penitenciare, aeroporturi si aplicatii rezidentiale. Poate aborda o varietate de provocari privind securitatea, iar sistemul este usor de instalat si intretinut.

 Descarca brosura


FLEXPI

flexpi

 

FlexPI este un senzor pentru detectie la efractie utilizat sa protejeze interioarele cladirilor nesupravegheate. Acesta adapteaza tehnologia Magal bazata pe cablu senzor microfonic (tehnologie ce si-a dovedit calitatile in timp) la cerintele speciale privind aplicatiile de interior.

FlexPI poate functiona cu o gama larga de suprafete si materiale cand protejeaza structuri ca pereti, plafoane, acoperisuri, spatii de depozitare ingradite, dusumele si conducte. Este usor de integrat cu majoritatea sistemelor de alarma existente.

 Descarca brosura


Senstar LM100

lm100

 

Combinand doua functii de securitate cheie (iluminatul LED de inalta performanta si detectia perimetrala ce utilizeaza senzori bazati pe accelerometre) intr-un produs de ultima ora, Senstar LM100 impiedica potentialii intrusi prin detectarea si iluminarea acestora pe linia gardului.

LM100 poate declansa avertizari si alarme, directioneaza sistemele de supraveghere video și chiar asigura o descurajare instantanee, vizibila, cum ar fi activarea luminilor de gard (continue sau stroboscopice) in zona alarmata, in timp ce intrusul ramane in afara cladirii sau zonei protejate.

 Descarca brosura