Securitate cibernetica


Produsele noastre de securitate cibernetica protejeaza sistemele de securitate fizica pentru a nu fi atacate din interior sau din exterior. Aceste produse inovatoare ofera o combinatie unica intre performanta, functionalitate si un cost rezonabil.


diagrama

 Descarca brosura


TUNGSTEN

Cyber Security Ethernet Switch – previne transferul de date ilegale in toate straturile unei retele.

 Descarca brosura


RUBIDIUM

Ofera o interfata cu utilizatorul usor de folosit de catre operatori, prezentand amenintarile cibernetice asupra unei locatii critice si furnizand instrumente de prim-ajutor pentru securizarea cibernetica a locatiei.

 Descarca brosura


VANADIUM

IMSI Catcher Detector – trimite alarme cand este detectat un atac IMSI in apropierea locatiei. Un astfel de atac poate „captura” orice activitate de telefonie mobila si apoi intercepta date si convorbiri, poate apela silentios un telefoan mobil din locatie pentru a-l utiliza ca microfon, sau chiar manipula date.

 Descarca brosura


YTTRIUM

IMSI Catcher – trimite alarme cand detecteaza utilizarea ilegala a unui telefon mobil intr-o locatie. In baza unui set configurabil de reguli (liste albe și liste negre) poate permite sau impiedica utilizarea unui telefon mobil intr-o locatie.

 Descarca brosura