Grilaje inteligente


INNOFENCE

innofence

 

InnoFence este proiectat sa arate ca un gard de inalta calitate obisnuit, dar cu un senzor cu fibra optica pentru detectie la efractie ascuns. Acesta este construit din module prefabricate cu dimensiunea intre 120 si 300 cm (3.9 – 9.8 ft.) si furnizat cu lungimi standard de 2m (6.6ft). Poate fi montat pe o fundatie din beton (autosustinuta) sau montat pe zid.

O alarma va fi cauzata de taiere, indoire, deschiderea capacului superior sau catarare (cu sau fara scara).

Componentele de detectie cu fibra optica sunt montate in interiorul canalului de sus al ramei modulului (canalul de jos la montarea pe zid). Fundatia are de obicei 200 mm (8 in.) latime si 500 mm (20 in.) inaltime.

 Descarca brosura


MAGBAR

magbar

 

MagBar este o solutie de detectie la efractie ce combina un grilaj masiv cu un senzor de detectie la efractie incorporat. Fiecare instalare a MagBar este adaptata la dimensiunile specifice ale conductei, tubului de drenaj, tunelului deschis, canalului, conductei de aer sau ferestrei ce este destinata a fi protejata.

Grilajul este extrem de solid si suporta un debit puternic de apa. Acesta ramane operational chiar si cand este complet scufundat sub apa pentru multi ani.

MagBar poate opera independent ca un sistem independent sau poate fi integrat intr-o solutie extinsa de sistem de detectie la efractie perimetrala. MagBar poate raporta alarme prin comunicatie RS-422 sau iesiri tip contact de releu.

 Descarca brosura